Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, muğla, okulu, ortaca

Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla

Ortaca İlköğretim Okulu Hakkında - Ortaca İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortaca İlköğretim Okulu Resimleri - Ortaca İlköğretim Okulu İletişim

Ortaca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

VİZYONUMUZ

İstiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel aktivite olsun Hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olan “ÖĞRENEN OKUL” modeli oluşsun
İstiyoruz ki; Veliler okulumuzun en büyük destekleyicisi olsunHer veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, her veli kendisini bu okula ait hissetsin
İstiyoruz ki; Okul toplumunu oluşturan paydaşlarımız (yönetici, öğretmen, destek personel, öğrenci, veli) rolünü ve sorumluluğunu bilsin, bu rolü mükemmelliğe ulaşmak için taşısın
İstiyoruz ki; Mükemmelliğin sonu yoktur Okulumuzda her birim, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kendini yenilesin geliştirsin
İstiyoruz ki; Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim, öğrencide istendik davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla örnek oluştursun
İstiyoruz ki; Her öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda okumaktan haz alsın
İstiyoruz ki; Okulumuz bu ülkede başarının ve ilerlemenin sembolü olsunHer öğrenci bu okulda bulunmanın bir ayrıcalık olduğunu, bu okulda geleceği ile ilgili sağlam temeller atıldığını bilsin
Tüm bunlar bize göre hayal değildir Sevgimizin ve umutlarımızın canlı öngörüleridir

MİSYONUMUZ

Biz; Öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, üretken ve yenilikçi, ruh ve beden sağlığı açısından kendisine güvenli, çatışmalarını aşmış, bilgi ve teknik becerilere sahip bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız

Genç bir kurum olmasından aldığı güçle, dün olduğu gibi bugün de ailesine, topluma ve ülkesine yararlı, araştırıcı, üretici, Atatürk İlkelerine bağlı nesiller yetiştiren bir eğitim kurumuyuz

Örgün eğitimin temel basamağı olan bir ilköğretim kurumu olarak 7-15 yaş ilköğretim çağı öğrencilerine, ailelerine ve orta öğretim kurumlarına, dolayısı ile;

Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ortaca
Okulun Telefonu: (252) 282 55 25
Okulun Faksı: (252) 282 55 25
Okulun Adresi: Beşköprü Mah Vedat Kaban Cad 242 Sok Pk:48600
Okulun Web Adresi: MUĞLA-ORTACA (Ortaca İlköğretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: 286802@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri: İL MERKEZİNE UZAKLIK :75 km
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 300-500 TL

Ortaca İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com