|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, ilköğretim, okulu, yenice, yeşilyurt |
![]() |
Yeşilyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Yenice Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Yenice ÇanakkaleYeşilyurt İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Resimleri Yeşilyurt İlköğretim Okulu Çanakkale Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilyurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilyurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / YENİCE Adı: YEŞİLYURT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ MAHALLE ORTAOKUL SOKAK Telefon Numarası: 2864743016 Faks Numarası: 2864743108 YEŞİLYURT İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() YEŞİLYURTİLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|