Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bilgileri, hacırahmanlı, ilköğretim, manisa, mehmet, okulu, otan, saruhanlı

Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa

Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Hakkında - Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Resimleri - Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu İletişim

Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1971-1972 Eğitim Öğretim yılında Belediyeye ait binada eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır Bugünkü binaya 1988 yılında taşınmıştır Okulumuz devlet-vatandaş işbirliğiyle yapılmıştır7100m2 arsa üzerinde 320m2 bir alana 3 katlı olarak inşa edilmiştir

Koruma ve yaşatma Derneği, yapılmasında en fazla katkısı bulunana Mehmet OTAN’ın ismini okulumuza ad olarak verilmesini önermiş ve valilik makamını onayıyla okulumuzun ismi Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İÖO olmuştur

Bu isim bakanlığımızın 10-09-1992 tarih ve 18905 sayılı yazısı ile onaylanmıştır1998-1999 Öğretim yılında Okulumuz, Kasabamızda bulunan Atatürk İlkokulu ve Cengiz Topal İlkokulunu kendi bünyesine katmış ve ‘Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu adını almıştır Halen bu isim altında eğitim-öğretime devam etmektedir

Okulumuza Azimli Köyünün 6,7ve 8 sınıfları, Pınarbaşı ve Hacımusa Köylerinin1234567ve 8sınıfları taşınmaktadır

Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı
Okulun Telefonu: (236) 364 10 18 - 364 18 10
Okulun Faksı: (236) 364 10 18
Okulun Adresi: Hacırahmanlı Kasabası
Okulun Web Adresi: http://hamotanmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: hamotan@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com