|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, hacırahmanlı, ilköğretim, manisa, mehmet, okulu, otan, saruhanlı |
![]() |
Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı ManisaHacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Hakkında - Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Resimleri - Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1971-1972 Eğitim Öğretim yılında Belediyeye ait binada eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Koruma ve yaşatma Derneği, yapılmasında en fazla katkısı bulunana Mehmet OTAN’ın ismini okulumuza ad olarak verilmesini önermiş ve valilik makamını onayıyla okulumuzun ismi Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İ ![]() ![]() ![]() ![]() Bu isim bakanlığımızın 10-09-1992 tarih ve 18905 sayılı yazısı ile onaylanmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuza Azimli Köyünün 6,7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: (236) 364 10 18 - 364 18 10 Okulun Faksı: (236) 364 10 18 Okulun Adresi: Hacırahmanlı Kasabası Okulun Web Adresi: http://hamotan ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: hamotan@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|