Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bakdur, bilgileri, ilköğretim, keçiören, okulu, talia, yaşar

Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçioren'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Tanıtımı - Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Resimleri - Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Hakkında

[Misyonumuz-Vizyonumuz]

Misyonumuz;

Atatürk İlke ve İnkılâpları, Türk Milli Eğitim Temel İlkeleri Doğrultusunda,

Yaratıcı, çağın teknolojik gelişmelerine hakim Evrensel görüşe sahip olan Nasıl öğreneceğini bilen, yaşayarak, yaşadıkça öğrenen

İlkelerine bağlı, görev ve sorumluluklarını bilen Toplumun gelişimine katkıda bulunan

Ulusal, kültürel ve ahlaki değerlerine önem veren Gerçekçi, kendine güvenen ve başaran

Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı Nasıl sosyal ve girişimci olunacağını bilen

21Yüzyılın Aydın, Lider ve Üretken Bireylerini Yetiştirmek

Vizyonumuz;

Her öğrenciye fırsat eşitliği sunmak Türk Dilinin etkili kullanmasını sağlamak

Teknolojik gelişmelerin yaşama katılmasını sağlamak Eleştirel analitik ve pozitif düşünme becerisini kazandırmak Araştırmacı olmak

Sanatsal etkinliklerle estetik bilincini geliştirmek Toplumsal duyarlılığı artırıcı çalışmalar yapmak

Sevgi, saygı, barış, dürüstlük ve hoşgörü gibi değerlerimizi yaşatmak Bireysel farklılıklara değer vermek

Kişisel hak ve özgürlüklere saygı göstermek Bilgiye saygı göstermek

Ulusal değerleri, evrensel değerler ile bütünleştirmek Kültürel mirasımızı gelecek nesillere taşımak
Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: TALİA YAŞAR BAKDUR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Atadan CadNo:1 Etlik

Telefon Numarası: 3123211165

Faks Numarası: 3123220303

E-mail Adresi: 305820@mebk12tr

Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu <

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com