|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bakdur, bilgileri, ilköğretim, keçiören, okulu, talia, yaşar |
![]() |
Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçioren'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Tanıtımı - Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Resimleri - Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Hakkında [Misyonumuz-Vizyonumuz] Misyonumuz; Atatürk İlke ve İnkılâpları, Türk Milli Eğitim Temel İlkeleri Doğrultusunda, Yaratıcı, çağın teknolojik gelişmelerine hakim ![]() ![]() ![]() İlkelerine bağlı, görev ve sorumluluklarını bilen ![]() ![]() Ulusal, kültürel ve ahlaki değerlerine önem veren ![]() ![]() Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı ![]() ![]() 21 ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz; Her öğrenciye fırsat eşitliği sunmak ![]() ![]() Teknolojik gelişmelerin yaşama katılmasını sağlamak ![]() ![]() ![]() Sanatsal etkinliklerle estetik bilincini geliştirmek ![]() ![]() Sevgi, saygı, barış, dürüstlük ve hoşgörü gibi değerlerimizi yaşatmak ![]() ![]() Kişisel hak ve özgürlüklere saygı göstermek ![]() ![]() Ulusal değerleri, evrensel değerler ile bütünleştirmek ![]() ![]() Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: TALİA YAŞAR BAKDUR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atadan Cad ![]() Telefon Numarası: 3123211165 Faks Numarası: 3123220303 E-mail Adresi: 305820@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Talia Yaşar Bakdur İlköğretim Okulu < Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|