|
|
Konu Araçları |
ahmet, ankara, bilgileri, ilköğretim, keçiören, okulu, paşa, tarhuncu |
Tarhuncu Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarhuncu Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçioren'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tarhuncu Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Tarhuncu Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Tarhuncu Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Tarhuncu Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Ankara Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tarhuncu Ahmet Paşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tarhuncu Ahmet Paşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tarhuncu Ahmet Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tarhuncu Ahmet Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİÖREN Adı: TARHUNCU AHMET PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ADNAN MENDERES MAH3CADNO:21 AKTEPE 06300 KEÇİÖREN Telefon Numarası: 3123553581 Faks Numarası: 3123552405 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|