|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, hüseyin, ilköğretim, ishakçelebi, koşan, manisa, okulu, saruhanlı, şehit |
![]() |
İshakçelebi Şehit Hüseyin Koşan İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İshakçelebi Şehit Hüseyin Koşan İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisaİshakçelebi Şehit Hüseyin Koşan İlköğretim Okulu Hakkında - İshakçelebi Şehit Hüseyin Koşan İlköğretim Okulu Tanıtım - İshakçelebi Şehit Hüseyin Koşan İlköğretim Okulu Resimleri - İshakçelebi Şehit Hüseyin Koşan İlköğretim Okulu İletişim ![]() İshakçelebi Şehit Hüseyin Koşan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1944 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() 1978 yılında aynı binada ortaokul açılmış ve aynı yıl ortaokul öğrencileri belediye sinemasına taşınarak eğitim ve öğretime burada devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuza 1995 yılında Şehit Hüseyin Koşar adı verilmiştir ![]() Şu anda okulumuz A,B ve C olmak üzere üç bloktan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() İshakçelebi Şehit Hüseyin Koşan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: (236) 362 50 03 Okulun Faksı: (236) 362 50 06 Okulun Adresi: Dumlupınar Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://ishak ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 396389@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İshakçelebi Şehit Hüseyin Koşan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|