Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adilcevaz, aşağı, bilgileri, bitlis, ilköğretim, köyü, okulu, suphan

Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Adilcevaz Bitlis

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Adilcevaz Bitlis

Bitlis'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bitlis Adilcevaz'dakİlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bitlis Adilcevaz'dak İlköğretim Okulları - Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuz 1961 yılında köyümüzde tek derslikli ve bir lojman olarak açılmıştır2002 yılında okulumuza ek iki derslik ve bir lojman yapılmıştır2006 yılında yapımına başlanarak 2007 yılında Kalorifer desteği ile bitirilen yeni binamızla birlikte köyümüz 12 derslikli ilköğretim okuluna kavuşmuştur2009-2010 eğitim-öğretim yılına 1 Kadrolu Müdür,1 Kadrolu Müdür Yardımcısı,7 sınıf öğretmeni,1 bilgisayar öğretmeni,1 ingilizce öğretmeni,1 türkçe öğretmeni,1 matematik öğretmeni,1 müzik öğretmeni,1 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, 1 beden eğitimi öğretmeni, 1 Fen ve Teknolojileri öğretmeni ve 2 anasınıfı öğretmeni ile devam etmektedirAşağı Süphan köyünde ikamet olanağı olmadığı için öğretmenlerimiz,köyün 3 servis aracı ile Adilcevaz ilçesinden geliş-gidiş yapmaktadırlarServisler Sabah 08:00'da Adilcevaz'dan öğretmenlerimizi alır,ders bitiminde (14:50) öğretmenlerimizi Adilcevaz ilçesine geri getirirKöyün kışın ulaşım problemi olmamaktadırKöy Van-Adilcevaz anayolundan 2-3 km içeride olup,yolu asfalttırAdilcevaz ilçesinde kaloriferli daire bulma imkanı mevcutturOkul hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen bir de "Genel Bilgiler" sekmesine tıklayınız

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNE GÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK ve ONLARA 21 YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK ve BÖLGEMİZDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASINDA OKULUMUZU EN ÖNDE TUTMAK! İSTİYORUZ Kİ;OKULUMUZDA ÖĞRENME TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN İSTİYORUZ Kİ;21 Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takip eden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda çalışanlar yapılması gerekenlerin en iyisini yaparken kendilerinden emin olsun İSTİYORUZ Kİ;Her öğrencinin yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim İSTİYORUZ Kİ;İş hayatında başarılı, aranılan, çevresi ile sağlıklı ilişkiler kurabilen elemanlar yetiştirelim İSTİYORUZ Kİ;Öğrencilerimizi beceri ve yetenekleri doğrultusunda hem ortaöğretime hem yüksek öğretime hem de hayata ve iş alanlarına hazırlayalım İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansın İSTİYORUZ Kİ;Veliler; okulumuzda öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin

Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek,ömür boyu aktif öğrenen,bilgili,kültürlü,ulusl ararası bilince sahip,sorgulayan,uluslar arası bağlantı kurabilen,bilgi ve iletişim teknolojilerinde uzmanlaşmış,akademik ve profesyonel hayat için eksiksiz hazırlanmış gençler yetiştirmektir Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel , sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek; Gelecek mesleki hayatında yeterli, verimli, çalışkan, teknolojiyi takip edebilecek ve kullanabilecek, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip dünya standartlarında ticari sektöre hizmet verebilecek elemanlar yetiştirmek için VARIZ Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu Bitlis Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: AŞAĞI SUPHAN KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Aşaği Suphan Köyü

Telefon Numarası: 4343261001

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BİTLİS - ADİLCEVAZ - Aşağı Suphan Köyü İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com