|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, egemenlik, ilköğretim, manisa, milli, neval, okulu, saruhanlı, yaralı |
![]() |
Neval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı ManisaNeval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında - Neval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Neval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri - Neval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Okulu İletişim ![]() Neval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun tarihi, ilçemizin tarih ile başladığı için, öncelikle ilçemizin tarihinden kısa bir bölümle başlayacağım ![]() ![]() ![]() Cami hem okul hem de ibadethane olarak kullanılmıştır ![]() ![]() Bu durum 1324 yılına kadar böyle devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu okul 1936 yılına kadar Arap harfleri ile ve imamların öğretmenliğinde eğitim ve öğretime devam etmiştir ![]() ![]() Saruhanlı ilçe merkezi olduktan sonra da SARUHANLI MERKEZ İLKOKULU olarak hizmetine devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 1960 yılında Devrim okulu olarak ismi değiştirilen eski okulun evrak ve demirbaşı şimdiki binamıza taşındığı için ,1963 yılında eğitim ve öğretime başlayan yeni binamızın da Devrim İlkokulu olarak eğitim ve öğretim vermeye başlamıştır ![]() 1986 yılında okul müdürü Erol KAYIKÇI’nın gayreti ile okulun adı SARUHANLI MİLLİ EGEMENLİK İLKOKULU olarak değişmiştir ![]() ![]() Okulumuz eski ilkokulun devamı niteliğinde olması dolayısıyla Saruhanlı’nın en eski okuludur ![]() ![]() ![]() Neval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: (236) 357 12 10 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://nevalyaralimilliegemenlik ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 396412@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Neval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|