|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izci, manisa, mustafa, okulu, paşaköy, saruhanlı |
![]() |
Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı ManisaPaşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Hakkında - Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Tanıtım - Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Resimleri - Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu İletişim ![]() Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızdaki ilkokul 1925 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasabımızda ortaokul 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlimiz eski Milletvekillerinden Mustafa İzci’nin maddi katkıları ve kasaba halkının maddi ve manevi desteği ile yeni ortaokul binası yapılmış ve ortaokul kendi binasına taşınmıştır ![]() ![]() 22 ![]() ![]() ![]() ![]() 2011 yılında belde belediye başkanımızın ve okulumuz idarecilerinin yoğun çabaları sonucu B Blok binamızın ve çok amaçlı salonumuzun bulunduğu alana; hayırsever Hayri SARIGÖL, oğlu Vasfi SARIGÖL adına ek bina yapımı için bağışta bulunmuş, İl Özel İdaremizin de katkılarıyla okulumuza 7 derslikli 4 idare odasından oluşan 2 (iki) katlı bir ek bina kazandırılmıştır ![]() ![]() 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı itibariyle okulumuz iki binası, çok amaçlı salonu, bilgisayar teknolojileri sınıfı, kütüphanesi, kantini, aile çay bahçesi ile öğrencilerimize ve velilerimize tam kapasitede hizmet vermeyi sürdürmektedir ![]() Okulumuzun bu duruma gelmesine katkı koyan tüm yetkililere, bağışlarıyla okulumuzun önemli ihtiyaçlarını karşılayan belde esnafımıza, okulumuzun tüm faaliyetlerinde yanımızda yer alan velilerimize teşekkür ederiz ![]() Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: 236 3978008 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Paşaköy Kasabası Okulun Web Adresi: http://pasakoyu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 396497@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|