Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, izci, manisa, mustafa, okulu, paşaköy, saruhanlı

Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa

Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Hakkında - Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Tanıtım - Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Resimleri - Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu İletişim

Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kasabamızdaki ilkokul 1925 yılında açılmıştır İlk öğretmenimiz Hafız Rüştü Bey’dir Bugünkü anlamda eğitim öğretim yapan ilk ilkokul 1933-1934 yılında açılmıştır Bu yıllarda 3 yıl süreli ilkokul eğitimi verilmiştir 1939-1940 öğretim yılında beş yıllık eğitime başlanmıştır Bugünkü binamız 1968 yılının aralık ayında tamamlanıp hemen hizmete açılmıştır

Kasabımızda ortaokul 28081971 tarihinde geçici binasında açılmıştır 1989 yılına kadar geçici binada hizmet verilmiştir İlk olarak ortaokul müdürlüğüne Engin GÜREN atanmıştır Daha sonra sırasıyla Mustafa DURMUŞ, Hamza DEMİR, Nurettin YILMAZ, Fahrettin NEVRUZ, Abidin UNCU ve Metin GÜL atanmışlardır

İlimiz eski Milletvekillerinden Mustafa İzci’nin maddi katkıları ve kasaba halkının maddi ve manevi desteği ile yeni ortaokul binası yapılmış ve ortaokul kendi binasına taşınmıştır Ortaokulun ismi ise Mustafa İzci Ortaokulu olarak değiştirilmiştir

22081997 yılında kasabamızdaki ilk ve ortaokullar birleştirilerek ilköğretim uygulamasına geçilmiştir Okulumuzun adı da değiştirilerek Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu olmuştur

2011 yılında belde belediye başkanımızın ve okulumuz idarecilerinin yoğun çabaları sonucu B Blok binamızın ve çok amaçlı salonumuzun bulunduğu alana; hayırsever Hayri SARIGÖL, oğlu Vasfi SARIGÖL adına ek bina yapımı için bağışta bulunmuş, İl Özel İdaremizin de katkılarıyla okulumuza 7 derslikli 4 idare odasından oluşan 2 (iki) katlı bir ek bina kazandırılmıştır Okulumuz böylece aynı bahçe içerisinde A - B Blok ve Çok amaçlı salon olarak toplam 3 (Üç) binada hizmet vermeye başlamıştır

2011-2012 Eğitim Öğretim yılı itibariyle okulumuz iki binası, çok amaçlı salonu, bilgisayar teknolojileri sınıfı, kütüphanesi, kantini, aile çay bahçesi ile öğrencilerimize ve velilerimize tam kapasitede hizmet vermeyi sürdürmektedir

Okulumuzun bu duruma gelmesine katkı koyan tüm yetkililere, bağışlarıyla okulumuzun önemli ihtiyaçlarını karşılayan belde esnafımıza, okulumuzun tüm faaliyetlerinde yanımızda yer alan velilerimize teşekkür ederiz

Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı
Okulun Telefonu: 236 3978008
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Paşaköy Kasabası
Okulun Web Adresi: http://pasakoyumebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 396497@mebk12tr - pskizci@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Paşaköy Mustafa İzci İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com