Ersular İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ersular İlköğretim Okulu Nevşehir MerkezErsular İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Hakkında - Ersular İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Tanıtım - Ersular İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İletişim - Ersular İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Resimleri - Ersular İlköğretim Okulu - Necşehirdeki İlköğretim Okulları Merkez Afat Evleri mahallesinde Halk Eğitim Merkezinin arka tarafındadırHükümet binasına uzaklığı bir kilometre civarındadır350 Evler dolmuşu Okulumuzun hemen önünden geçmektedir Okulumuzda 2 Anasınıfı, 16 Sabit Derslik, 1 Bilgi Teknolojisi Sınıfı, 1 Fen Bilgisi Labaratuarı, 1 Kütüphane, 1 Rehberlik Odası, 1 Öğretmenler Odası ve 2 idari odadan oluşmaktadır 1 Rehber, 2 Anasınıfı, 10 Sınıf ve 11 Branş öğretmeniyle yoluna devam eden eğitim yuvamızda; 1 Müdür Yardımcısı ve 3 Hizmetli görev yapmaktadır42si anasınıfı olmak üzere toplam 445 öğrencisi bulunan okulumuzda anasınıfında ikili,diğer sınıflarda normal öğretim yapılmaktadır Misyonumuz Kurumumuzun var oluş nedeni öğrencilerimizdir Bu nedenle, ailelerden kutsal birer emanet gibi devraldığımız öğrencilerimize; Türkiye Cumhuriyetinin insan haklarına dayanan millî, demokratik, laik ve sosyal bir devlet olduğunu, Türkiye Devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün teşkil ettiğini ve dünya milletleri ailesinin şerefli ve yapıcı bir üyesi olduğunu kavratmak, Müfredat programı çerçevesinde bilgi vermenin ve genel kültür kazandırmasının yanında onları kişilik ve ahlâkî karakter sahibi iyi birer yurttaş olarak yetiştirip onlara hayatın kapılarını açmak, kurumumuzun MİSYONUDUR dur Vizyonumuz Bilgi çağına uygun örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, özgüveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Atasını, Ailesini ve İnsanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirecek bir okul olmaktır Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / MERKEZ Adı: ERSULAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AFAT EVL MAH Telefon Numarası: 3842134268 Faks Numarası: 3842137992 kaynak:webrehberibiz |
|