|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, saruhanlı, tirkeş |
![]() |
Tirkeş İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tirkeş İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı ManisaTirkeş İlköğretim Okulu Hakkında - Tirkeş İlköğretim Okulu Tanıtım - Tirkeş İlköğretim Okulu Resimleri - Tirkeş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tirkeş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Manisa- Akhisar-Balıkesir anayolunun 28 ![]() ![]() ![]() Okulumuz, 1949 yılında eğitim öğretime açılmış olup, öğrenci sayısının artması nedeniyle, 1984 yılında, şu anda A blok olarak kullanılan 2 derslikli bina yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 Derslikli A blok dışındaki dersliklerimizin eğitim öğretime uygun olmaması nedeniyle, okulumuza yeni bina yapılması gündemdedir… Okulumuzda, 160 öğrenci, 12 öğretmen ve 3 hizmetli bulunmaktadır ![]() Tirkeş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: 236 358 65 56 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Tirkeş Köyü Okulun Web Adresi: http://tirkes ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 469623@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tirkeş İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|