|
|
Konu Araçları |
damat, ibrahim, ilköğretim, merkez, nevşehir, okulu, paşa |
Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu Nevşehir MerkezDamat Ibrahim Paşa İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Hakkında - Damat Ibrahim Paşa İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İletişim - Damat Ibrahim Paşa İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Tanıtım - Damat Ibrahim Paşa İlköğretim Okulu - Nevşehirdeki İlköğretim Okulları Damat Ibrahim Paşa İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Damat Ibrahim Paşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Damat Ibrahim Paşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Damat Ibrahim Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Damat Ibrahim Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / MERKEZ Adı: DAMAT IBRAHİM PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÜZELYURT MAHESENLER CAD Telefon Numarası: 3842131744 Faks Numarası: 3842131744 kaynak:webrehberibiz |
|