|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bayıralan, bilgileri, çal, denizli, ilköğretim, okulu |
Bayıralan İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayıralan İlköğretim Okulu Bilgileri Çal DenizliBayıralan İlköğretim Okulu Hakkında - Bayıralan İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayıralan İlköğretim Okulu Resimleri - Bayıralan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bayıralan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bayıralan İlköğretim Okulu Denizli Çal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bayıralan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bayıralan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bayıralan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Bayıralan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bayıralan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çal Okulun Telefonu: 258 7591050 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Bayıralan Köyü Okulun Web Adresi: http://www bayiralan meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 458998@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bayıralan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|