|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, aydın, bilgileri, ilköğretim, kuyucak, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Kuyucak Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Kuyucak AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuyucak'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ HAKKINDA Okulumuzun eğitim ve öğretime başlama tarihi oldukça eskidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun yıllar yakın çevre köylerinin çocuklarının da eğitim ve öğretimi burada devam etmiş bu yüzden de okulun adı Kuyucak ve Muhteliti Okulu olarak kullanılmıştır ![]() ![]() Şimdiki eğitim ve öğretim yaptığımız binanın temelleri 1936 yıllarında halk tarafından imece yoluyla su basamağı seviyesine kadar yapılmıştır ![]() ![]() ![]() 1965 yılında Cengiz Topel İlkokul’u ayrılıp öğretime başlayınca okulumuzun adı Atatürk İlkokul’u olarak belirlenmiştir ![]() ![]() ![]() 1967 yılında ahşap olan çatısı yeniden sökülerek devlet tarafından betonarme olarak yapılıp, birçok kısımları tamir edilmiştir ![]() Öğrenci durumuna göre bazen çift öğrenim, bazen de normal öğretim ile çalışmalar sürdürülmüştür ![]() 1967 yılında okulumuz bando takımı kurulmuş, 1972 yılında da ana sınıfı açılmıştır ![]() 1999 yılına kadar U şeklinde tek bina ve tek katlı, altı bodrumdan oluşan okulumuz bu tarihten sonra yapılan ek yeni bina ile 2 blok halinde; 1 Okul Müdürü, 2 Müdür Yardımcısı, 1 Anaokulu öğretmeni, 10 Sınıf Öğretmeni, 17 Branş öğretmeni ve 1 Memurdan oluşan kadrosuyla eğitimine devam etmektedir ![]() Okulumuzda halen 19 öğrenci anasınıfında, 211 öğrenci I ![]() ![]() ![]() 4500 m2’lik bir yerleşim alanı üzerine kurulan okulumuzda 1 Müdür Odası, 2 Müdür Yardımcısı Odası, 19 Derslik, 1 Teknoloji-Tasarım Sınıfı, 1 Görsel Sanatlar Sınıfı, 1 Öğretmenler Odası, 1 Rehberlik Odası, 1 Konferans Salonu, 1 Kütüphane, 1 Fen Laboratuarı, 1 Bilim ve Teknoloji Laboratuarı, 1 Spor Odası, 1 Memur Odası ve 3500 m2 de okul bahçesi bulunmaktadır ![]() ![]() MİSYONUMUZ 8 yıllık eğitim sonunda; * Kültürlü, sosyal, bilgili ve ilgi kurabilen, * Türk Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara ulaşmış, Çağdaş ve Atatürk İlke ve Devrimlerini özümsemiş, * Ortaöğretime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazanmış, * Sosyal insan olmanın gerektirdiği çalışkanlık, dürüstlük, araştırmacılık, sorumluluk duygularını kazanmış, * “Ben” kavramından çok “Biz” bilincine sahip olan BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR ![]() VİZYONUMUZ * Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, * Dünyayı izleyen, ülkesiyle dünya arasındaki sınırları kaldırmayı hedefleyen, * Bilime önem veren, bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan öğrenme isteği kazanmış, * Yabancı dili bir araç kabul ederek, üst düzeyde öğrenme isteği duyan, * Özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, * Sağlıklı yaşamayı ve sporu seven, yaşamın içindeki güzellikleri güzel sanatlarda bulan, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUYUCAK Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEŞ EYLÜL MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ Telefon Numarası: 2563714069 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi :310342@meb ![]() ![]() admin@kuyucakataturk ![]() ![]() kuyucakataturk@msn ![]() Web Adresi: Atatürk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|