|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, mustafa, okulu, saruhanlı, sonkaya, yılmaz, şehit |
![]() |
Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı ManisaYılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çevreden ve yaşlı bilirkişilerden edinilen bilgiye göre,1905 li yıllarda Yılmaz Mahallesi Yılmaz Köyü olarak geçiyordu ![]() ![]() ![]() Elimizdeki resmi kayıtlara göre de 1935 -1936 öğretim yılında ilk olarak Cumhuriyet dönemi İlkokulu açılarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1963 yılında o yılların ihtiyaçlarına göre tek katlı okul binası yapılmış ve eğitim-öğretime açılmıştır ![]() Okul çeşitli dönemlerde onarım görmüş,çatısı,elektrik tesisatı ve bunun yanında küçük onarım görmüştür ![]() Okulumuzdan mezun olanların çoğu çeşitli meslek gruplarını seçerek,meslek alanlarında başarılı olmuşlardır ![]() ![]() ![]() Okulumuza 1992 - 1993 öğretim yılında bir müdür yardımcısı kadrosu açılmış ve okulumuza bir müdür yardımcısı atanmıştır ![]() Okulumuzdan 02 ![]() ![]() görevini yaparken 03 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun 1963 yılında yapılan binası zamanla ihtiyaçları karşılayamadığı için 2001-2002 Eğitim-Öğretim yılında II ![]() ![]() ![]() Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: (236) 3571206 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yılmaz Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://yilmazsehitmustafasonkayaioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 396424@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|