|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çağatay, ilköğretim, kızılcahamam, okulu |
Çağatay İlköğretim Okulu Bilgileri Kızılcahamam Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çağatay İlköğretim Okulu Bilgileri Kızılcahamam AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızılcahamam'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çağatay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çağatay İlköğretim Okulu Resimleri - Çağatay İlköğretim Okulu Hakkında VİZYON Milli değerleri özümsemiş, evrensel ilkelere saygılı, bilgiye ulaşabilen, bilgiden bilgi üretebilen bireyler yetiştirmek MİSYON Milli eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda kendisini sürekli geliştiren, üretken, teknolojik donanımı verimli bir şekilde kullanabilen bir eğitim kadrosuyla, öğrencilerin ilgi, yetenek ve ihtiyaçlarını dikkate alarak sosyal, kültürel ve akademik gelişimini sağlamaktır TARİHÇE Okulumuzun 1989 yılında inşaatına başlanmış olup, 1991 yılı Ağustos ayında inşaatı tamamlanarak 16 Eylül 1991 tarihinde eğitim-öğretime açılmıştır Okulumuzun açılmasına Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü'nün 24/07/1991 tarih ve 13335 sayılı onayları ile izin verilmiş olup, "Çağatay" ismi Ankara Valiliği (Milli Eğitim Müdürlüğü) tarafından verilmiştir ANA BİNA ZEMİN KAT: Bilgi Teknoloji Sınıfı, Ana Sınıfı, Araç - Gereç Odası, Konferans Salonu, Okul Kooperatifi, Hizmetli Odası, Kalorifer Dairesi ve Tuvaletlerden; BİRİNCİ KAT: Müdür Odası, Öğretmenler Odası, Memur Odası, 6 Derslik ve Tuvaletlerden; İKİNCİ KAT: Müdür Yardımcıları Odası, Rehberlik Servisi, Laboratuar, 6 Derslik ve Tuvaletlerden oluşmuştur Çağatay İlköğretim Okulu Ankara Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çağatay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çağatay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çağatay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çağatay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KIZILCAHAMAM Adı: ÇAĞATAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akçay Mah Gençlik Cad No:11 Kızılcahamam / Ankara Telefon Numarası: 3127361958 Faks Numarası: 3127365494 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KIZILCAHAMAM - Çağatay İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|