|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bigadiç, bilgileri, cerıbası, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cerıbası İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cerıbası İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cerıbası İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cerıbası İlköğretim Okulu Resimleri - Cerıbası İlköğretim Okulu Hakkında Misyon-Vizyon Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır ![]() Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir ![]() Cerıbası İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: CERIBASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çeribaşi Köyü Bigadiç Balikesir Telefon Numarası: 2666528618 E-mail Adresi: 653280@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Cerıbası İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|