|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| birol, ilköğretim, karatay, konya, okulu, polat |
Birol Polat İlköğretim Okulu Karatay Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birol Polat İlköğretim Okulu Karatay KonyaBirol Polat İlköğretim Okulu Hakkında - Birol Polat İlköğretim Okulu Tanıtım - Birol Polat İlköğretim Okulu Resimleri - Birol Polat İlköğretim Okulu İletişim Birol Polat İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Birol Polat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Birol Polat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Birol Polat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Birol Polat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Birol Polat İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1993 Yılında eğitim ve öğretime başlamış olup,1995 yılında 2 katı ve kaloriferi yapılmış olup 2007 yılındada ek bina yapılmıştır 22 derslikli olup,1 toplantı salonu 1 fen laboratuarı,1 bilişim teknolojileri laboratuarı mevcuttur![]() Birol Polat İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: BİROL POLAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hamzaoğlu Mah Karadağ Sok Karatay/KonyaTelefon Numarası: 3323555476 Faks Numarası: 3323555476 E-mail Adresi: Web Adresi: - Birol Polat İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr |
|
|
|