|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 75yıl, bilgileri, çorlu, ilköğretim, kasım, okulu, tekirdağ |
75.Yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
75.Yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu 75 yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu Hakkında - 75 yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu Tanıtımı - 75 yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - 75 yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu Resimleri![]() 75 yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75 yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75 yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75 yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 75 yıl 1 Kasım İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: 75 YIL 1 KASIM İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: NUSRATİYE MAH KÖMÜRÜ CAD ÇORLU/TEKİRDAĞTelefon Numarası: 2826542023 Faks Numarası: 2826547144 OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1998 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılmıştır ![]() 1998/1999 öğretim yılında hizmete açılmıştır 2002/2003 öğretim yılına kadar normal eğitim verilmekte iken yörenin yoğun göç alması sebebi ve nüfusun artmasıyla okulun kapasitesi ihtiyaca cevap veremediğinden ikili öğretime geçilmistir ![]() Halen okulumuzda ikili eğitim yapılmaktadır VİZYONUMUZ Öğrencilerimizi çağdas,değişen dünyanın yeni bilgilerine ulaşabilen, çağdaş teknolojiyi kullanabilen, sosyal değerlere sahip, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş; çevresi ile uyumlu bireyler olarak yetiştirmek,bilim ve kültür merkezi olmak MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi kendisine ve çevresine yararlı olan kaliteli, nitelikli, kişilikli bireyler olarak yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak ![]() İLKELERİMİZ 1 Çevresi ile barışık ve çevresine öncü olan kuşaklar yetiştirmek![]() 2 Kişilikli bireyler yetiştirmek![]() 3 Planlı programlı çalışmayı benimsetmek![]() 4 Sevgi,saygı ve hoşgörü merkezi olmak![]() 5 Temiz bir ortam ve çevre oluşturmak![]() 6 Bilgili,okuyan ve okutan kuşaklar yetiştirmek![]() 7 Eğitim,bilim,sanat,spor ve kültür merkezi olmak ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi biz
|
|
|
|