|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, çal, denizli, ilköğretim, isabey, okulu |
![]() |
İsabey Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsabey Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizliİsabey Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - İsabey Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - İsabey Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - İsabey Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() İsabey Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Gelişen teknolojiyi yakından takip eden,bilgiye ulaşma yollarını bilen,sosyal ve kültürel alanda kendini ifade edebilen,kendisi ile barışık, en mükemmele ulaşma çabası içerisinde olan bireyler yetiştirmek ve onları bir üst öğrenim kurumuna hazırlamaktır ![]() VİZYONUMUZ İlgi , istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hayattan ne beklediğini bilen öğrenciler yetiştirip, Çal İlçesinin en mükemmel okulu olmaktır ![]() İsabey Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çal Okulun Telefonu: 258 755 7029 Okulun Faksı: Okulun Adresi: İsabey Kasabası Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: iletisim@isabeyataturk ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İsabey Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|