|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağustos, ankara, bilgileri, ilköğretim, mamak, okulu |
![]() |
30 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 30 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 30 Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtımı - 30 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - 30 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında 30 AĞUSTOS İLKÖĞRETİM OKULU Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() 30 AĞUSTOS İLKÖĞRETİM OKULU Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() 30 Ağustos İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: 30 AĞUSTOS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HÜREL MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123700227 Faks Numarası: 3123700228 E-mail Adresi: 341225@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - MAMAK - 30 Ağustos İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|