|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, merkez, nuri, okulu, uşak, şeker |
Nuri Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nuri Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakNuri Şeker İlköğretim Okulu Hakkında - Nuri Şeker İlköğretim Okulu Tanıtım - Nuri Şeker İlköğretim Okulu Resimleri - Nuri Şeker İlköğretim Okulu İletişim Nuri Şeker İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2004 yılında eğitime başlamıştır Bünyesindeki anasınıfı ile beraber 10 dersliklidir Bir bilgisayar laboratuarı ve bir Fen Bilgisi laboratuarı vardır Nakil aldığı için 2004-2005 öğretim yılında 16 kişilik ilk mezunlarını vermiştir Okulumuz İl özel idaresi tarafından yaptırılmıştır Nuri Şeker?in adı verilmiştir Vizyonumuz TÜRK TOPLUMUNU ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜSTÜNE ÇIKARACAK YÖNETİM, EĞİTİM VE ÖĞRETİM ANLAYIŞINI EĞİTİM KURUMLARINA TAŞIYAN ÖRNEK VE ÖNDER BİR EĞİTİM, BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLMAKTIR Misyonumuz UŞAK MERKEZ NURİ ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK, ÖĞRETMEN, VELİ ÜÇGENİNİN ÖNEMİNİ VURGULAYARAK; OKUL-AİLE BÜTÜNLEŞMESİNİ SAĞLAMAK VE KENDİMİZİ SÜREKLİ GELİŞTİREREK, ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ TEKNOLOJİK İMKANLARI DA KULLANARAK YETİŞEN NESLİMİZE EN İYİ EĞİTİMİ SUNMAKTIR Nuri Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (276) 224 03 21 Okulun Faksı: (276) 224 03 22 Okulun Adresi: Kemalöz Mahİbrahimtahtakılıç cadno:178 Okulun Web Adresi: http://nurisekermebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: nurisekerilk64@hotmailcom Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Dikilitaş'ta bulunan üst geçitten 450 m Güney'de Kasapoğlu Deresi diye bilinen yerdedirŞehir merkezinden Dikilitaş minibüslerine binilir, üst geçitte indikten sonra Güney?e doğru 450 metre gidilir Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nuri Şeker İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|