|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, çifteler, eskişehir, ilköğretim, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Çifteler Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Çifteler EskişehirAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Çifteler'in halkından Hoca'nın Ali ismindeki şahsın muhtarlığı zamanında 1930 yılında inşası imece usulü ile başlamıştır ![]() söndürülmüş olup temel ve duvarlarda kullanılan taşlar bu muhitte bulunan kışla yıkıntılarından temin edilmiş bahçe giriş kapısındaki iki mermer sütun da o kışlanın kalıntılarından çıkarılarak oraya dikilmiştir ![]() ![]() ![]() Beldemiz 1955 yılında ilçe olunca İlköğretim Müdürlüğü de 1955 yılından 1971 yılı aralık ayına kadar okulumuzda hizmet vermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1974 yılında A Blok yeni binamızın(şu anki eski bina) inşaatı 2 katlı ve 10 derslikli olarak başlamış,1975 yılında tamamlanarak 1975-1976 ilköğretim yılında çiftli öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1998-1999 eğitim ve öğretim yılında yeni binamızın üst katındaki bir sınıf Bilgi Teknolojisi Sınıfı olarak adlandırılmış ve donatılmıştır ![]() ![]() Bakanlığımızın 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun özellikleri: Okulumuz gündüzlü, karma ve normal eğitim ve öğretim yapmaktadır ![]() ![]() 10 derslikli ek hizmet binasının 16 ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ İstiyoruz ki: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() ![]() Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın ![]() Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak işin çalışsın ![]() MİSYONUMUZ Biz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() STRATEJİLERİMİZ VE AMAÇLARIMIZ Stratejilerimiz; bütün öğrencilerimiz öğrene bilir ![]() Amaç; tüm öğrencilerin başarısını artırmak, başarılı ve başarısız öğrenciler arasındaki seviye farkını azaltmak ![]() Stratejilerimiz; "liderlik" okulumuzun atmosferinde farkına varılır bir davranış biçimidir ![]() Amaç;okulun tamamında liderlik davranışlarını ve bunun her alandaki geçerliliğini geliştirmek ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: ÇİFTELER Okulun Telefonu: 2225414060 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sakarya Mahallesi Eskişehir Cd ![]() Okulun Web Adresi: http://ciftelerataturkioo ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 327862@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Recai KUTLAY Okulun Öğretmen Sayısı: 27 Okulun Öğrenci Sayısı: 384 Okulun Derslik Sayısı: 16 Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir İl otogarından 45 dakikada bir otobüs kalkmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Lojman Durumu: Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|