Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çifteler, eskişehir, fatih, ilköğretim, okulu

Fatih İlköğretim Okulu Çifteler Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fatih İlköğretim Okulu Çifteler Eskişehir

Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim

Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: ÇİFTELER
Okulun Telefonu: 2225412050
Okulun Faksı: 2225412050
Okulun Adresi: Yeni MhÇiftçi CdNo:47 ÇİFTELER /ESKİŞEHİR
Okulun Web Adresi: ciftelerfatihioo@sitemynetcom
Okulun E-Posta Adresi: 414461@mebk12tr
Okulun Müdürü: Serdar ULUALAN
Okulun Öğretmen Sayısı: 12
Okulun Öğrenci Sayısı: 245
Okulun Derslik Sayısı: 13
Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçemiz Eskişehir-Afyon-Konya yolu güzergahında 70KilometrededirEskişehir-Ankara yolunun 44km'den sonra,Hamidiye kavşağından sağa Konya Yoluna döndükten sonra 25km sonra Çiftelere ulaşılıyorAnkara yönünden gelenler ise Sivrihisarı geçtikten 30km kadar sonra gelen Kaymaz Beldesinin çıkışından sola ayrılan Çifteler yolunu tercih edebilirler Eskişehir-Merkez Otobüs Terminalinin İlçeler Bölümünden Çifteler Birlik Otobüsleri her kırkbeş dakikada bir otobüs kaldırıyor, ayrıca Emirdağ, Akşehir, Konya vb yönlere giden otobüslerle de '(Çifteler'den geçip geçmediklerini sorun) ulaşılabilinir
Okulun Lojman Durumu: Yok

Fatih İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com