![]() |
Cukurkavak İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cukurkavak İlköğretim Okulu Konya ÇumraCukurkavak İlköğretim Okulu Hakkında - Cukurkavak İlköğretim Okulu Tanıtım - Cukurkavak İlköğretim Okulu Resimleri - Cukurkavak İlköğretim Okulu İletişim Cukurkavak İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Cukurkavak İlköğretim Okulu Tarihi : Okulumuz 1965 yılında hizmete açılmıştır ![]() kuzey batısında 4524 metrekare arsa üzerine kurulu tek katlı kargir binada iki derslikli bir okuldur ![]() ![]() ![]() sınıf ve sonrası Apa ilköğretim okulunda taşımalı sistemle öğrenim görmektedir ![]() Norm kadrosu 1 öğretmendir ![]() ![]() bahçesinde badem ağaçları başta olmak üzere öğrencilerimizin diktiği farklı türden onlarca ağaç mevcuttur ![]() bulunmaktadır ![]() ![]() Cukurkavak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: CUKURKAVAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çukurkavak llköğretim Çumra Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: 710167@meb ![]() ![]() Web Adresi: - Cukurkavak İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|