|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aşağı, eskişehir, ilköğretim, inönü, kuzfındık, okulu |
Aşağı Kuzfındık İlköğretim Okulu İnönü Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşağı Kuzfındık İlköğretim Okulu İnönü EskişehirAşağı Kuzfındık İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağı Kuzfındık İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağı Kuzfındık İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağı Kuzfındık İlköğretim Okulu İletişim Aşağı Kuzfındık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: İNÖNÜ Okulun Telefonu: 2225945035 Okulun Faksı: 2225945035 Okulun Adresi: Aşağıkuzfındık Köyü Okulun Web Adresi: http://asagikuzfindik meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 335925@meb k12 trOkulun Müdürü: Gökhan AYTER Okulun Öğretmen Sayısı: 5 Okulun Öğrenci Sayısı: 75 Okulun Derslik Sayısı: 5 Okulun Ulaşım Bilgileri: OKULUN BULUNDUĞU AŞAĞIKUZFINDIK KÖYÜ,İNÖNÜ İLÇESİNE 28,ESKİŞEHİR'E 40KM UZAKLIKTADIR OKULUN ÖĞRETMENLERİ,KÖYDE İKAMET EDEBİLECEK EV BULAMADIKLARI İÇİN,KENDİ İMKANLARIYLA,ESKİŞEHİRDEN GELİŞ-GİDİŞ YAPMAKTADIR AYRICA KÖYÜN ESKİŞEHİR'E GÜNDE 1 SEFER MİNÜBÜSLE ULAŞIMI VARDIR YOL ÜCRETİ 4 YTL'DİRMetropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Aşağı Kuzfındık İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|