|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, akkapı, ilköğretim, kemal, okulu, seyhan, yüzgeç, şehit |
![]() |
Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu Seyhan AdanaAkkapı Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu Hakkında - Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu Tanıtım - Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu Resimleri - AAkkapı Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() 1928 yılına kadar mahallemizin küçük bir odasında devletin nezareti altında eğitim veriliyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönemin İçişleri Bakanı Şükrü KAYA ile birlikte Adana'yı ziyaretlerinden birisinde bölgeye okullar yapılması için talimatlar verilmesi üzerine okulumuz 1938 yılında yapılarak eğitim-öğretime başlamıştır ![]() Okulun ilk binası zaman aşımından yıpranmış ve 1993 yılında yıkılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1999 yılında ise 2 katlı ve 6 derslikli yeni bir bina daha yapılmıştır ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: AKKAPI ŞEHİT KEMAL YÜZGEÇ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AKKAPI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3223613055 Faks Numarası: 3223614380 Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|