![]() |
Hürriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Konya ÇumraHürriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1960 Yılında Devlet vatandaş işbirliği ile Hürriyet İlkokulu adını alarak EğitimÖğretime açıldı ![]() ![]() başarı ile tamamlayan öğrenciler ilkokul diploması alarak mezun olmaktaydılar ![]() 1998 Yılında tüm yurtta 8 yıllık kesintisiz eğitime geçildi ![]() ilköğretim okulu olarak eğitim vermeye devam eden okulumuz Hürriyet İlköğretim Okulu adını aldı ![]() Okulumuz 2007‐2008 Öğretim yılında 21 Derslik, 1 adet Spor Salonu, 1 Bilişim Teknolojisi Sınıfı (Bilgisayar Labaratuvarı), 1 Teknoloji Tasarım Atelyesi, 1 Adet Anasınıfı bulunmaktadır ![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GAZİCAD ![]() Telefon Numarası: 3324471126 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710214@meb ![]() ![]() Web Adresi: - www ![]() ![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|