![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Seyhan AdanaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz "Atatürk İlkokulu " adı ile Yüz evler semti Kurtuluş Mahallesinde 1954 yılında ; 6 dershaneli ,iki katlı betonarme binada normal öğretim ile eğitim-öğretim hizmetine açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1997-1998 öğretim yılında okulumuz "İlköğretim Okulu" statüsüne geçmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 3 bina bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda tüm öğretmenler bilgisayar kullanımı, çoklu zeka, etkili iletişim, stres yönetimi… vb seminer ve kurslara katılarak öğrenciye daha iyi ve kaliteli eğitim vermeyi amaç edinmiş, çalışkan ve başarılı öğretmen kadrosu ile okulumuz daima ileriye bakmayı bilmiş, başarılara imza atmıştır ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KURTULUŞ MAHALLESİ 11 SOKAK NO 5 Telefon Numarası: 3224530999 Faks Numarası: 3224594519 e-mail : 790157@meb ![]() ![]() Web Adresi:http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|