![]() |
Attilâ İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Attilâ İlköğretim Okulu Seyhan AdanaAttilâ İlköğretim Okulu Hakkında - Attilâ İlköğretim Okulu Tanıtım - Attilâ İlköğretim Okulu Resimleri - Attilâ İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() Attilâ İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: ATTİLÂ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HUZUREVLERİ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3222483236 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://attila ![]() ![]() ![]() 23 nisan Kutlamasında Müdürümüzün Konuşması: Değerli meslektaşlarım, kıymetli velilerimiz, sevgili öğrenciler, bu gün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 90 ![]() ![]() ![]() Sevgili öğrenciler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün sizlere armağan ettiği bu bayram dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bir bayramdır ![]() ![]() Sevgili Öğrenciler; Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularla tekrar kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım ![]() 23 Nisan 2010 Nuh Yılmaz ARIOĞLU Okul Müdürü Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|