Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bölge, ermenek, fikret, ilköğretim, karaman, okulu, yatılı, ünlü

Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ermenek Karaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ermenek Karaman

Ermenek Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim

OKULUMUZ HAKKINDA

Okulumuz Ermenek Fikret Ünlü YİBO 1998 yılında Bakanlık TİP projesi olarak ihale edilmiş olup 20 Kasım 1999 da geçici kabulü yapılmıştır O dönemde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olan Sayın Fikret Ünlü'nün İlçemize ve Okulumuza büyük katkılarından dolayı Valimiz tarafından okulumuza ismi verilmiştir

29 bin metrekare arsa üzerine inşa edilmiş olan yatılı okul,bünyesinde:18 derslik-işlikler- tüm labaratuarlar-kütüphane-konferans salonu ve kantinlerin bulundugu okul (idare binası),beş yüz kişinin aynı anda yemek yiyebileceği bir yemekhane, bir kapalı spor salonu, 320 kişilik erkek pansiyonu, 160 kişilik kız pansiyonu ve 2 lojmanın bulunduğu büyük bir kampüsü andırmaktadırOkulumuz eğitim ögretime Eylül 2000 de açılabilmiştir

480 yatak kapasiteli okulumuzda suan 520 yatılı öğrenci eğitim-öğretim görmektedirBeş yıldır kapasitesi üstünde ögrencinin eğitim gördüğü,İç ve Batı Anadolu�aki tek YİBO�dur

Okulumuzda Mustafa DOĞAN okul müdürlüğünü yürütmekte olup; 2 Müdür Yardımcısı 25 ögretmen 6 yardımcı personel görev yapmaktadırBahçesinde ikibinin üzerinde ağacın yetiştirildiği,yemyeşil bir örtüye sahip okulumuz,Ermenek'e 10 km- İlimiz Karaman'a 155 km uzaklıktadır

ÖZGÖREVİMİZ ( MİSYONUMUZ )

" EMSALSİZ BİR YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU "

UZGÖRÜŞÜMÜZ ( VİZYONUMUZ )

" EĞİTİMDE KALİTE VE BAŞARININ ADRESİ OLMAKTIR "

Fikret Ünlü Yibo 1999 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır

Okulumuz 30 sınıfı, 1 Bilgi Teknoloji Sınıfı ,1 Dil Laboratuvarı, 1Çok Amaçlı Salonu bulunan bir İlköğretim Okulu�ur Okulumuzda yatılı öğretim yapılmaktadır

Müdürü : Mustafa Doğan'dır

Okutulan Yabancı Dil :

Okulumuzda 8 yıllık eğitime geçildiğinden bu yana İngilizce yabancı dil olarak okutulmaktadır

Kitaplıkları ve Kütüphanesi :

Okulumuzda tam teşekküllü okul kitaplığı bulunmaktadır Her sınıfta, sınıf seviyelerine göre düzenlenmiş sınıf kitaplıkları bulunmaktadır

Okulun özellikleri (yatılı, gündüzlü):

Eğitimimiz yatılı olarak devam etmektedir

Binanın özellikleri (ısınma, aydınlatma, su ve kanalizasyon durumu) :

Okulumuzda ısınma 1999-2000 eğitim-öğretim yılından itibaren kaloriferle yapılmaktadırAydınlatma şebekeside aynı yıl yenilenerek kullanım güvenliği sağlanmıştır Okulumuzun bu konuda bir sorunu yoktur

İLETİŞİM

Adres :Kuruseki Mevkii Ermenek / KARAMAN

Telefon :0 (338) 716 45 01Fax :0 (338) 716 45 02

E-posta : 817183@mebk12tr

MSN :karamanermenekfikretunluyibo@ hotmailcom

WEB SİTE http://wwwermenekyibok12tr/cms/defaulttasp

biz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com