|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölge, ermenek, fikret, ilköğretim, karaman, okulu, yatılı, ünlü |
![]() |
Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ermenek Karaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ermenek KaramanErmenek Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Fikret Ünlü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim ![]() OKULUMUZ HAKKINDA Okulumuz Ermenek Fikret Ünlü YİBO 1998 yılında Bakanlık TİP projesi olarak ihale edilmiş olup 20 Kasım 1999 da geçici kabulü yapılmıştır ![]() ![]() 29 bin metrekare arsa üzerine inşa edilmiş olan yatılı okul,bünyesinde:18 derslik-işlikler- tüm labaratuarlar-kütüphane-konferans salonu ve kantinlerin bulundugu okul (idare binası),beş yüz kişinin aynı anda yemek yiyebileceği bir yemekhane, bir kapalı spor salonu, 320 kişilik erkek pansiyonu, 160 kişilik kız pansiyonu ve 2 lojmanın bulunduğu büyük bir kampüsü andırmaktadır ![]() ![]() 480 yatak kapasiteli okulumuzda suan 520 yatılı öğrenci eğitim-öğretim görmektedir ![]() ![]() Okulumuzda Mustafa DOĞAN okul müdürlüğünü yürütmekte olup; 2 Müdür Yardımcısı 25 ögretmen 6 yardımcı personel görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ÖZGÖREVİMİZ ( MİSYONUMUZ ) " EMSALSİZ BİR YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU " UZGÖRÜŞÜMÜZ ( VİZYONUMUZ ) " EĞİTİMDE KALİTE VE BAŞARININ ADRESİ OLMAKTIR ![]() Fikret Ünlü Yibo 1999 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() Okulumuz 30 sınıfı, 1 Bilgi Teknoloji Sınıfı ,1 Dil Laboratuvarı, 1Çok Amaçlı Salonu bulunan bir İlköğretim Okulu�ur ![]() ![]() Müdürü : Mustafa Doğan'dır ![]() Okutulan Yabancı Dil : Okulumuzda 8 yıllık eğitime geçildiğinden bu yana İngilizce yabancı dil olarak okutulmaktadır ![]() Kitaplıkları ve Kütüphanesi : Okulumuzda tam teşekküllü okul kitaplığı bulunmaktadır ![]() ![]() Okulun özellikleri (yatılı, gündüzlü): Eğitimimiz yatılı olarak devam etmektedir ![]() Binanın özellikleri (ısınma, aydınlatma, su ve kanalizasyon durumu) : Okulumuzda ısınma 1999-2000 eğitim-öğretim yılından itibaren kaloriferle yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() İLETİŞİM Adres :Kuruseki Mevkii Ermenek / KARAMAN Telefon :0 (338) 716 45 01Fax :0 (338) 716 45 02 E-posta : 817183@meb ![]() ![]() MSN :karamanermenekfikretunluyibo@ hotmail ![]() WEB SİTE http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|