|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bozkır, bölge, ilköğretim, konya, okulu, sarıoğlan, yatılı |
![]() |
Sarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konya Bozkır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konya BozkırSarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Sarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Sarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Sarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim ![]() Sarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konya Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Sarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tarihçesi: Sarıoğlan kasabası 1994 yılında Belören, Kuzören ve ve Koçaş köylerinin birleşmesiyle oluşmuştur ![]() ![]() ![]() 1997 yılında yapımına başlanan Sarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 1999'da bitmesi gerekirken ancak 2000 yılında bitirilebilmiştir ![]() 02/01/2001 tarihinde Bozkır Sarıoğlan YİBO'nun yatılı uygulamalı eğitime başlamasıyla Sarıoğlan-Belören İlköğretim Okulu kapatılmış ve okulda bulunan kadrolu personelin de kadrosu Sarıoğlan YİBO'ya aktarılmıştır ![]() Bozkır Sarıoğlan YİBO yatılı olmakla birlikte çevresinde bulunan köylerin ve mahallelerin öğrencileri de taşıma kapsamında gelmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Sarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / BOZKIR Adı: SARIOĞLAN YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Sarioğlan Kasabasi Bozkir Konya Telefon Numarası: 3324251366 Faks Numarası: 3324251366 E-mail Adresi: Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() ![]() Sarıoğlan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|