|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çumra, içeri, ilköğretim, konya, mithat, okulu, paşa |
![]() |
İçeri Çumra Mithat Paşa İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçeri Çumra Mithat Paşa İlköğretim Okulu Konya Çumraİçeri Çumra Mithat Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - İçeri Çumra Mithat Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - İçeri Çumra Mithat Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - İçeri Çumra Mithat Paşa İlköğretim Okulu İletişim Içeri Çumra Mithat Paşa İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İçeri Çumra Mithat Paşa İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun tarihçesi 1870'li yıllara dayanır ![]() ![]() zamanında İbtida‐i Mekteb (İlk mektep) olarak açılmış olup daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurulmasından hemen sonra 1926 yılında İçeriçumra İlkokulu Olarak eğitim Öğretimine devam etmiştir ![]() yapılmıştır ![]() Mithatpaşa İlkoklu olarak değiştirilmiştir ![]() olarak inşa edilmiş ve bu günkü hali ile halen hizmet vermektedir ![]() ilköğretim okulu halini almıştır ![]() İçeri Çumra Mithat Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: IÇERİ ÇUMRA MİTHAT PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sedat Çumralı Cad ![]() Telefon Numarası: 3324581043 Faks Numarası: E-mail Adresi: mpasaioicumra@gmail ![]() Web Adresi: - İçeri Çumra Mithat Paşa İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|