|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alpagut, eskişehir, ilköğretim, mihalgazi, okulu |
Alpagut İlköğretim Okulu Mihalgazi Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alpagut İlköğretim Okulu Mihalgazi EskişehirAlpagut İlköğretim Okulu Hakkında - Alpagut İlköğretim Okulu Tanıtım - Alpagut İlköğretim Okulu Resimleri - Alpagut İlköğretim Okulu İletişim ![]() Alpagut İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Kendisine ve çevresine faydalı, üretken, işbirliğine ve yeniliklere açık, hoşgörülü,olaylara olumlu yönde yaklaşabilen, sağ duyu sahibi bir kadroyla aynı değerlere sahip öğrenciler yetiştirip yarının müreffeh toplumunu yaratmak ![]() MİSYONUMUZ Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır ![]() BİZ; · Atatürk ilkeleri ışığında; · Sevgi ve saygıya, · Sorumluluk bilincinin gelişmesine, · Doğru, adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, · Özgüvene, · Bireysel ve Grup disiplinine, · Araştırma ve Analitik düşüncenin geliştirilmesine, · Eleştiriye açıklığa, · Pozitif düşünceye, · Yaşam boyu öğrenmeye, · Yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, · Her tür şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, · Çevre bilincinin geliştirilmesine, · Sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ÖNEM VERİYORUZ ![]() Alpagut İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalgazi Okulun Telefonu: 222 6235015 Okulun Faksı: 222 6235015 Okulun Adresi: ALPAGUT BELDESİ MİHAGAZİ/ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: http://alpagutio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 241883@meb k12 trOkulun Müdürü: Mustafa YAVUZ Okulun Öğretmen Sayısı: 14 Okulun Öğrenci Sayısı: 114 Okulun Derslik Sayısı: 11 Okulun Ulaşım Bilgileri: Alpagut belediyesi tarafından saglanmaktadır Eskişehir Alpagut : Alpagut Eskişehir 7 30 : Alpagutlular lokali 17 00 Esentepe Alpagutlular Lokali Ayrıca mihalhazi otobüslerince belirli saatlerde ulaşım mevcuttur Ücret Alpagut belediyesi 5 00ytl Mihalgazi Otobüsleri 6 00 ytl dirMetropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Alpagut İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
Cevap : Alpagut İlköğretim Okulu Mihalgazi Eskişehir |
|
|
#2 |
|
Miraç kutlu
|
Cevap : Alpagut İlköğretim Okulu Mihalgazi EskişehirBence okul biraz daha geliştirilmeli örneğin labaratuar büyütülüp gelişmiş malzemelerin getirilmesi gerekir Öğrencilerin başarılı için ek derslerin verilmesi gerekir Sosyal etkinliklere öğrencilerin teşvik edilmesi gerekir
|
|
|
|