|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çumra, gökkaya, içeri, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
İçeri Çumra Gökkaya İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçeri Çumra Gökkaya İlköğretim Okulu Konya Çumraİçeri Çumra Gökkaya İlköğretim Okulu Hakkında - İçeri Çumra Gökkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - İçeri Çumra Gökkayaİlköğretim Okulu Resimleri - İçeri Çumra Gökkaya İlköğretim Okulu İletişim İçeri Çumra Gökkaya İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İçeri Çumra Gökkaya İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1990 yılında köyümüz hayırseverlerinden Sadettin Gökkaya'nın bağışladığı bir dönümlük arsa üzerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aynı yıl inşaasına başlanmış ve 1991 yılı ağustos ayında bitirilerek, köylümüzün hizmetine sunulmuştur ![]() sürede tamamlanarak, 11 ![]() ![]() ![]() ile okulumuzun açılmasına izin verilerek, 1991‐1992 öğretim yılında eğitim‐öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tarih ve 310/11728 sayılı olurları ile okulumuzun adı İçeriçumra Gökkaya İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() protokol ile okulumuza dört sınıf ve çok amaçlı salonu olacak ek bina inşaatına, 26 ![]() ![]() edilerek 15 ![]() ![]() ![]() devredilerek 07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öğretimden normal öğretime geçildi ![]() etmektedir ![]() İçeri Çumra Gökkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: İÇERİ ÇUMRA GÖKKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İÇERİÇUMRA KASABASİ SARİALİLER MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3324581689 Faks Numarası: E-mail Adresi: 889323@meb ![]() ![]() Web Adresi: - İçeri Çumra Gökkaya İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|