|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çumra, evren, içeri, ilköğretim, kenan, konya, okulu |
![]() |
İçeri Çumra Kenan Evren İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçeri Çumra Kenan Evren İlköğretim Okulu Konya Çumraİçeri Çumra Kenan Evren İlköğretim Okulu Hakkında - İçeri Çumra Kenan Evren İlköğretim Okulu Tanıtım - İçeri Çumra Kenan Evren İlköğretim Okulu Resimleri - İçeri Çumra Kenan Evren İlköğretim Okulu İletişim İçeri Çumra Kenan Evren İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İçeri Çumra Kenan Evren İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1985 tarihinde vatandaş ve devlet işbirliği ile yapılmıştır ![]() Cumhurbaşkanı Kenan Evren tarafından açılışı yapılarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() Cumhur başkanımızdan almıştır ![]() çevrilmiştir ![]() ![]() ![]() beş dersane, bir müdür odası, bir öğretmenler odası, bir malzeme odası mevcuttur ![]() bahçesinde tuvaletler, klorifer kazan dairesi bulunmaktadır ![]() okulumuzda ikinci kademe açılmış olup ikili eğitim öğretim yapılmaktadır ![]() İçeri Çumra Kenan Evren İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: İÇERİ ÇUMRA KENAN EVREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: içeriçumra Kasabasi Çumra Telefon Numarası: 3324581250 Faks Numarası: 3324581250 E-mail Adresi: Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() ![]() İçeri Çumra Kenan Evren İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|