|
|
Konu Araçları |
adana, bırıncı, ilköğretim, inönü, okulu, seyhan |
Bırıncı İnönü İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bırıncı İnönü İlköğretim Okulu Seyhan AdanaBırıncı İnönü İlköğretim Okulu Hakkında - Bırıncı İnönü İlköğretim Okulu Tanıtım - Bırıncı İnönü İlköğretim Okulu Resimleri - Bırıncı İnönü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Bırıncı İnönü İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bırıncı İnönü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bırıncı İnönü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bırıncı İnönü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bırıncı İnönü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: BIRINCI İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MESTENZADE MHDEBBOY CDNO 33 (ESKİ VİLAYET CİVARI) Telefon Numarası: 3223599916 Faks Numarası: 3223591090 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|