|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahurözü, eskişehir, gazi, ilköğretim, kemal, mihalıçcık, mustafa, okulu |
![]() |
Ahurözü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahurözü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Mihalıççık EskişehirAhurözü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Ahurözü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahurözü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Ahurözü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ahurözü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1994 yılında Sezai ORAL ve Muzaffer Oral tarafından yaptırılmış olup, inşa edilen yeni binasına 1995 yılında taşınmıştır ![]() ısınmaktadır ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Değişimi takip eden ![]() ![]() MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerin öğrenimlerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,onlara 21 ![]() ![]() Ahurözü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık Okulun Telefonu: 2226332014 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ahurözü Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Özge Kazan Okulun Öğretmen Sayısı: 1 Okulun Öğrenci Sayısı: 13 Okulun Derslik Sayısı: 1 Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçe Merkezine uzaklığı: 35 km İl Merkezine Uzaklığı:127 km İlçe merkezinden kalkan minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Ahurözü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|