|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, çumra, ilköğretim, karkın, konya, okulu |
![]() |
Karkın Atatürk İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karkın Atatürk İlköğretim Okulu Konya ÇumraKarkın Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Karkın Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Karkın Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Karkın Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Karkın Atatürk İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Karkın Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Kasabamızda öğretim 1927 yılında üç yıllık olarak büyük cami yanında şimdi yıkılmış olan bir odada başladı ![]() ![]() 1940 yılında köylü birleşerek iki derslikli ve lojmanlı bir okul,1944 yılında aynı tip ikinci bir okul daha yaptı ![]() ![]() ![]() sayısının artması üzerine 1970 yılında müstakil Atatürk ilkokulu,Cumhuriyetimizin 50 ![]() yılında ise halen öğretim yaptığımız 5 derslikli Cumhuriyet ilkokulu yapılmıştır ![]() zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılması ile Karkın Orta Okulu ile Karkın Cumhuriyet İlkokulu ve Karkın Atatürk İlkokulları birleşerek KARKIN ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU adını almışlardır ![]() ![]() ![]() okulumuz KARKIN ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU araları yaklaşık 2 km ![]() ![]() Karkın Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: KARKIN ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karkın Kasabası Çumra Telefon Numarası: 3324525005 Faks Numarası: E-mail Adresi: karkinataturkio@hotmail ![]() Web Adresi: - Karkın Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|