|
|
Konu Araçları |
ermenek, hakkı, hatice, ilköğretim, karaman, okulu, polat |
Hatice Ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu Ermenek Karaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatice Ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu Ermenek KaramanErmenek Hatice ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu Hakkında - Hatice ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu Tanıtım - Hatice ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu Resimleri - Hatice ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu İletişim Hatice Ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu Karaman Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hatice Ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hatice Ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hatice Ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hatice Ve Hakkı Polat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / ERMENEK Adı: HATİCE VE HAKKI POLAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SEYRAN MAHSANAYİ KARŞISI NO:37 Telefon Numarası: 3387165466 biz - wwwmebgovtr |
|