|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dümrek, eskişehir, ilköğretim, köyü, mihalıçcık, okulu |
![]() |
Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Mihalıççık EskişehirDümrek Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Dümrek Köyü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yönetici ve Öğretmen Sayısı Tek Öğretmen (Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni) Derslik Sayısı 1 Derslik, 1 Müdür Odası ve 1 Malzeme Odası Akademik Başarısı Okulumuz son yıllarda mezun ettiği öğrencilerinin %70’lere varan bir bölümüne en az önlisans programları olmak üzere lisans ve yüksek lisans programlarından mezun olabilecek bir temel eğitim-ilköğretim hizmeti vermiştir ![]() Okul Binasının ve Lojmanın Kullanılabilirliği : Okul binası, okul lojmanı, okul tuvaletleri kullanılabilir durumdadır ![]() ![]() Okul Binasının, okul lojmanının, okul tuvaletlerinin iç cephe ve dış cephelerinin acilen boya-badanaya ihtiyacı vardır ![]() Okul Binasının ve okul lojmanının kapı ve pencere doğramalarının acilen onarıma ihtiyacı vardır ![]() ![]() Okul çatısının kiremitlerinin tamirinin yapılması ![]() VİZYONUMUZ Kendi grubundaki diğer ilköğretim okullarından bilgi, beceri ve deneyimce bir adım önde olmak ![]() Mezun ettiğimiz her bir öğrencimizin bundan sonraki eğitim-öğretim yaşamlarını başarılı bir şekilde tamamlayabilmelerinin garantisini vermek ![]() Öğrencilerimize daha sağlıklı ve modern bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak ![]() Öğretmen-yönetim-aile beraber çalışmaları yapılarak daha kaliteli, seviyeli bir eğitim-öğretim hizmeti sunmak ![]() MİSYONUMUZ Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda bayrağını, ülkesini, halkını seven ve bu manevi değerlere saygı duyup el üstünde tutan demokratik, laik ve Cumhuriyet’imizin koruyucusu yeni nesillerin temel eğitim-ilköğretim ihtiyaçlarını en yüksek performansta sağlamak ![]() Eğitim-Öğretim hizmetlerini her bir öğrenciye bedensel, ruhsal, zihinsel, sosyal, ekonomik özelliklerine bakmaksızın eşit düzeyde sunmak, uygulamak ![]() Her bir öğrencimize, hayata atacakları her adımda kendilerine yardımcı olacak gerekli ve yeterli bilgi ve becerileri sunmak ![]() Doğayı, yaşamı, insanları seven; kültürel değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek ![]() Okulumuzun sadece öğrencilerinin değil içinde bulunduğu toplumun da aydınlanmasından, sorunlarının çözümlenmesinden kendini mesul tutarak; gerekli durumlarda devreye girmesi ![]() Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık Okulun Telefonu: 222 6442063 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dümrek Köyü MİHALIÇÇIK/ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Öğretmen Sayısı: 1 Okulun Öğrenci Sayısı: 5 Okulun Derslik Sayısı: 1 Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçeye Olan Uzaklığı Eskişehir Mihalıççık İlçesine olan uzaklığı 60 km ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|