![]() |
Kuzucu İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzucu İlköğretim Okulu Konya ÇumraKuzucu İlköğretim Okulu Hakkında - Kuzucu İlköğretim Okulu Tanıtım - Kuzucu İlköğretim Okulu Resimleri - Kuzucu İlköğretim Okulu İletişim Kuzucu İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kuzucu İlköğretim Okulu Tarihçesi: Kuzucu Köyü’nde 1946 yılında imece usulü ile tek derslikli bir okul yaptırılmıştır ![]() Okul, adını köyün adından almaktadır ![]() duvarı çevrilmiştir ![]() binasının yanına şu anda kullanılan yeni bina yapılmıştır ![]() Halen kullanılan ve devlet tarafından yaptırılan binanın inşaatına 1978 yılında başlanmış ve bina 1980 yılında faaliyete geçirilmiştir ![]() ![]() Şu an kullanılan binamız tek derslikli, bir idari odası, çok küçük bir girişi bulunmaktadır ![]() oluşan bir lojmanı bulunmaktadır ![]() öğrenci‐erkek öğrenci‐ öğretmen) ve kömürlük ve depodan oluşan bina bulunmaktadır ![]() Okul 1993‐1994 eğitim öğretim yılında eğitime ara vermiştir ![]() sistemi ile sırasıyla, önce Çumra merkezindeki Özkan Atik İ ![]() ![]() ![]() İ ![]() ![]() ![]() ![]() 2002‐2003 eğitim‐öğretm yılında okul tekrar eğitime açılmıştır ![]() Halen okulda tek öğretmenle 1 ![]() ![]() ![]() ![]() üst sınıflar taşımalı olarak Okçu Şehit Mehmet Kefeli İ ![]() ![]() ![]() ![]() Kuzucu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: KUZUCU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kuzucu Köyü Telefon Numarası: 3324435188 Faks Numarası: E-mail Adresi: kuzucuiocumra@gmail ![]() Web Adresi: - Kuzucu İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|