|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, cafer, gizer, ilköğretim, okulu, recai, seyhan |
![]() |
Cafer Recai Gizer İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cafer Recai Gizer İlköğretim Okulu Seyhan AdanaCafer Recai Gizer İlköğretim Okulu Hakkında - Cafer Recai Gizer İlköğretim Okulu Tanıtım - Cafer Recai Gizer İlköğretim Okulu Resimleri - Cafer Recai Gizer İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() OKULUMUZ HAYIRSEVER SN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() Okulumuz 2004-2005 Eğitim-Öğretim yılı faaliyetlerine Eylül ayında başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ: -Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliği oluşturmak ![]() -Hoşgörülü, -Tüm insanlara ve düşüncelerine saygılı, -Sorumluluk sahibi, -Kendine güvenen ve güvenilen, -Hayatta her türlü zorluğa göyüs gerip çözüm üretebilen,çözümleri uygulamaya koyabilen, -Hayatın her anından zevk alabilen,bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip edebilen, -Araştıran ,üreten,paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen, -Dünyaya yön verecek lider insanlar yetiştirmek ![]() MİSYONUMUZ: 1-Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılaplarına ,anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetciliğine bağlı,vatan ve milletini seven,milli ve insani değerlere sahip kişiler olarak yetişmelerine yardımcı olmak ![]() 2-Öğrencilerimizin;Türk dilini seven ve onu etkili bir şekilde kullanan bireyler olarak yetişmelerine rehberlik etmek ![]() 3-Öğrencilerimizin kendilerini her yönü ile tanımalarına ,becerilerini geliştirmelerine rehberlik etmek ![]() 4-Milli ve evrensel değerleribenimseyen,toplumla uyumlu,kendisi ile barışık bireyler yetiştirmek ![]() 5-Bireyin;zihin,beden ve duygu yönünden dengeli bir şekilde gelişimini sağlamak ![]() 6-Öğrencide;merak etme,kuşku duyma,,dinleme ,düşünme,gözlem,analiz,ve sentez yapma becerilerini geliştirmek ![]() 7-Çevre insanının eğitim düzeyini yükseltmek ve bilinçlendirmek amacıyla proğramlar hazırlamak ![]() 8-Tabiattaki dinamik dengenin önemini,canlılığın devamı için ekolojik dengenin korunmasının gerekliliğini kavratmak ![]() Cafer Recai Gizer İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: CAFER RECAİ GİZER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AKKAPI MH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3224322119 Faks Numarası: 3224322119 E-mail Adresi: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|