![]() |
Mübarek Geceler |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Mübarek GecelerMübarek Geceler, İslam dininde kutsal sayılan gecelerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kur'an'da mübarek gecelerden şu şekilde bahsedilmektedir: "Apaçık olan Kitab'a andolsun ki, biz onu mübârek bir gecede indirdik ![]() ![]() "Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır ![]() Kandil geceleri namazların kılındığı, Kur'an-i Kerim'in okunduğu, duaların yapıldığı ve salavat-ı şerifelerin bolca getirildiği gecelerdir ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Mübarek Geceler |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Mübarek GecelerBu değerli bilgiler için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Mübarek Geceleremeğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jasmine
|
![]() Cevap : Mübarek Gecelertüm herkesin regaib kandili mübarek olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
b@ron
|
![]() Cevap : Mübarek GecelerReceb ayinin ilk cuma gecesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tüm herkesin regaib kandili mübarek olsun ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Mübarek Gecelerbilgi için teşekkürler baran ![]() HERKEZİN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
efobedo
|
![]() Cevap : Mübarek Gecelerbilgiler için tesekkürler emege saygı HERKEZİN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|