|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alma, bari, canı, cehenneme, varlığının, yokluğunu |
![]() |
VarLığının Canı Cehenneme. Yokluğunu Alma Bari. |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() VarLığının Canı Cehenneme. Yokluğunu Alma Bari.![]() ![]() Bana Seni Yazdiran Yarim Kalmisligindir ![]() ![]() Bu gece yoklugunun dökümünü yapiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bugüne kadar kimseyi yoklugunda bu kadar önemsemedim Kimseyi yoklugunda bu kadar özlemedim ![]() ![]() ![]() ve suna emin ol; hiç kimse, yok'ken bu kadar sevilmedi ![]() ![]() ![]() Benim karsima "ask" diye bu sonucu çikaran, yarim kalmis'liktan baska bir sey degil, bunun farkindayim ![]() ![]() Sen bitmedin ![]() Bitmeyensin ![]() ![]() Ayriligin adini koyamadik sevgilim ![]() Iste bu yüzden kopamadik birbirimizden bir türlü ![]() ![]() Ben yarim kalan ve adi konmayan hiç birseyi unutmam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya hersey yasanacagi yere kadar yasanip sona ermeli ya da ayrilik sözkonusu oldugunda bir daha kimsenin çiti çikmamali! Biz bunu basaramadik, ayrilamadik! Sen yasanip da bitseydin eger hatrima gelmezdin ![]() Seni bu kadar yazilasi yapan, yarim kalmisligindir ![]() ![]() O gecenin sabahinda, ayriligin aklina nerden geldigini biliyorum ![]() ![]() ![]() Anlamistin benim soyut' a tutkun oldugumu ![]() ![]() ![]() O yüzden gittin kim bilir ![]() ![]() ![]() Sevilmek için, güzel hatirlanmak için, kayiplara karismayi tercih ettin ![]() ![]() ![]() oysa bu o kadar zor bir sey degildi sevgili ![]() ![]() ![]() Farkli bir dokunus,agizdan çikan ve bugüne kadar kullanilmamis bir söz yeterdi zamani durdurmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, asktan söz açildiginda zamani durduramayan kimseyi sevemedim ![]() ![]() ![]() Ondandir belki de varliginda sevemedigim insanlari, yoklugunda düslemek ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de onandir, yanindaylen yüreginin gurbetine düstügüm bir sevgiliyi, silasinda özlemek ![]() ![]() Yoklugun hiç de adil degil ![]() ![]() ![]() beni yok ediyor, seni var ediyor sevdigim ![]() ![]() Evet seviyorum seni varligina ragmen! Üç mevsim degisti bu sehirde ama ben varliginla-yoklugunun aaaatini çözemedim ![]() ![]() ![]() seni yasamak istemiyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() öyle bir sen yarattim ki sen yokken, yasanildigi an yitirir anlamini ![]() ![]() ![]() sen yokken yarattigim sen, yasakladi sana dokunmami ![]() ![]() ![]() Sana düsman bir sen var içimde ![]() ![]() ![]() ![]() seni senle savastiryorum, olan bana oluyor ![]() ![]() ![]() Uzun zaman önce bir yerden duymustum bu sözü: "HANI RUHLARIMIZ ÖPÜSÜR YA? BASKASINDAYKEN AGZIMIZ ![]() ![]() ![]() su an varliginla yoklugunun aaaatini bu sekilde tanimliyorum, seni senle savastirirken maglup olan yüregime ![]() ![]() ![]() Varligindaki seni, yoklugundaki sen kadar sevemezdim ![]() ![]() ![]() "Keske sen yanimda oslaydin,keske bir seyler yapip da seninle zamani durdursaydik" diye hayiflanmiyorum artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her ne kadar adi konmasa da bir kopusun, her ne kadar vazgeçmeyi beceremesek de, ayrilik ihtiyaçtandi bu hikayede ![]() ![]() ![]() ![]() Yazik! son sözü zaman söyleyecek ![]() ![]() ![]() Yazik! bu sefer hayatin acimasiz akisina biraktik aski ![]() ![]() ![]() Ben senden kalan ayriliga bile yas tutamiyorum adam gibi! Bunu engelleyen senin varligin ![]() ![]() ![]() iste bu kadar güzeldir senin yoklugun ![]() ![]() ![]() iste bu kadar ayrilgina üzülmemi engelliyor varligin ![]() ![]() ![]() VARLIGININ CANI CEHENNEME, YOKLUGUNU ALMA BARI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : VarLığının Canı Cehenneme. Yokluğunu Alma Bari. |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : VarLığının Canı Cehenneme. Yokluğunu Alma Bari.Gözyaşı harika bi yazıydı yüreğine sağlık arkadaşım Yoklugun hiç de adil degil ![]() ![]() ![]() beni yok ediyor, seni var ediyor sevdigim ![]() ![]() VARLIGININ CANI CEHENNEME, YOKLUGUNU ALMA BARI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|