|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 60yıl, eskişehir, ilköğretim, kayı, mihalıçcık, okulu |
Kayı 60.Yıl İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kayı 60.Yıl İlköğretim Okulu Mihalıççık EskişehirKayı 60 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Kayı 60 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayı 60 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Kayı 60 Yıl İlköğretim Okulu İletişim Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık Okulun Telefonu: 222 6426308 Okulun Faksı: 222 6426027 Okulun Adresi: Kayı Köyü/Mihalıççık/Eskişehir Okulun Web Adresi: http://kayi60yilyibo meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: eskisehirmihaliccikkayi60yilyi bo@hotmail comOkulun Müdürü: Lokman YÖRÜ Okulun Öğretmen Sayısı: 17 Okulun Öğrenci Sayısı: 117 Okulun Derslik Sayısı: 15 Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir Mihalıççık Karayolu üzerinde,Eskişehir'e 80 km uzaklıkta;okulumuza ulaşmada taşıt problemi bulunmamaktadır![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Kayı 60 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|