|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çumra, ilköğretim, konya, nuri, okulu, tömtöm |
![]() |
Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Konya ÇumraNuri Tömtöm İlköğretim Okulu Hakkında - Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Tanıtım - Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Resimleri - Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu İletişim Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Tanıtımı: Okulumuz 1991‐1992 Eğitim‐Öğretim yılında eğitime açılmış Çumra'da ilk ilköğretim okuludur ![]() manevi katkılarından dolayı NURİ TÖMTÖM İLKÖĞRETİM OKULU adı verilmiştir ![]() katlı ve 9 derslik,2 idari oda,1 öğretmenler odası,1 kütüphane ,1 BT sınıfı, 1 Fen Teknoloji Laboratuvarı ve 1 hizmetli odası olamak üzere 16 odadan ibarettir ![]() Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Vizyonu: Biz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir ![]() Öğrenciler bütün çalışmalarımızda temel noktadır ![]() Biz birbirimizi; öğrencilerin,velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirebilmek için destekleriz ![]() Hepimiz sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız ![]() Biz birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() Farklılıklarımızın farkındayız ![]() ![]() Biz farklıyız ![]() ![]() ![]() Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: NURİ TÖMTÖM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MÜNEVVER SOKAK NO:6 ÇUMRA/KONYA Telefon Numarası: 3324475622 Faks Numarası: E-mail Adresi: 262262meb ![]() ![]() Web Adresi: - nuritomtom ![]() ![]() Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|