Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çumra, ilköğretim, konya, nuri, okulu, tömtöm

Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Konya Çumra

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Konya Çumra

Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Hakkında - Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Tanıtım - Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Resimleri - Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu İletişim

Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Tanıtımı:

Okulumuz 1991‐1992 Eğitim‐Öğretim yılında eğitime açılmış Çumra'da ilk ilköğretim
okuludurOkulumuza hemşerilerimizden Mehmet Nuri TÖMTÖM ün arsa bağışı ve maddi
manevi katkılarından dolayı NURİ TÖMTÖM İLKÖĞRETİM OKULU adı verilmiştirOkulumuz 2
katlı ve 9 derslik,2 idari oda,1 öğretmenler odası,1 kütüphane ,1 BT sınıfı, 1 Fen Teknoloji
Laboratuvarı ve 1 hizmetli odası olamak üzere 16 odadan ibarettir

Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Vizyonu:

BizBütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 Yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceri ve bilgiyi kazandırmak için varız

Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir
Öğrenciler bütün çalışmalarımızda temel noktadır
Biz birbirimizi; öğrencilerin,velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirebilmek için destekleriz
Hepimiz sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız
Biz birbirimize ve kendimize güveniriz
Farklılıklarımızın farkındayız Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz
Biz farklıyızYetenekli,enerjik,co şkulu ve üretkenizBiz NURİ TÖMTÖM İLKÖĞRETİM OKULU'yuz

Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: NURİ TÖMTÖM İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: MÜNEVVER SOKAK NO:6 ÇUMRA/KONYA
Telefon Numarası: 3324475622
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 262262mebk12tr
Web Adresi: - nuritomtomsitemynetcom

Nuri Tömtöm İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com