|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çumra, ilköğretim, kefeli, konya, mehmet, okçu, okulu, şehit |
![]() |
Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlköğretim Okulu Konya ÇumraOkçu Şehit Mehmet Kefeli İlköğretim Okulu Hakkında - Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlköğretim Okulu Tanıtım - Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlköğretim Okulu Resimleri - Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlköğretim OkuluTarihçesi: İlk defa 1944 yılında şimdiki yıkılmış olan binasında eğitim öğretime başlayan okulumuz vatandaşlarında katkılarıyla 10 derslikli yapılan şimdiki okul binası 1986/1987 eğitim öğretim yılında ilkokul ve ortaokul olarak kullanıma açıldı ![]() ![]() ![]() Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: OKÇU ŞEHİT MEHMET KEFELİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Okçu Kasabası Çumra Telefon Numarası: 3324590178 Faks Numarası: E-mail Adresi: smkefeliio@gmail ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|