|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, mihalıçcık, okulu, saray |
![]() |
Saray İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saray İlköğretim Okulu Mihalıççık EskişehirSaray İlköğretim Okulu Hakkında - Saray İlköğretim Okulu Tanıtım - Saray İlköğretim Okulu Resimleri - Saray İlköğretim Okulu İletişim ![]() Saray İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Her öğrencimizin sosyal gelişimini tamamlamasına yardımcı olmak ![]() Öğrencilerimizin imkanlar dahilinde daha temiz, daha donanımlı bir ortamda eğitim-öğretimlerini tamamlamalarını sağlamak ![]() Öğrencilerin bilgi ve beceri performanslarını en yüksek düzeye çıkarmak ![]() Eğitim kalitesini en üst sınıra taşımak ![]() MİSYONUMUZ Milli Eğitimin genel amaçlarına uygun bir eğitim-öğretim süreci oluşturmak ![]() Hiçbir sosyal, ekonomik ayrımcılık yapmadan her öğrenciye eşit eğitim fırsatı sağlamak ![]() Birleştirilmiş sınıfta verimi yüksek düzeye çıkarmak ![]() Eğitim-öğretim sürecini okul aile işbirliği ile daha verimli hale getirmek ![]() Derslik Sayısı : 2 Derslik, 1 Müdür Odası ve Küçük Bir Koridor Okul Binasının ve Lojmanın Kullanılabilirliği : Okul binası ve 2 okul lojmanı kullanılabilir durumdadır ![]() ![]() ![]() Saray İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık Okulun Telefonu: 2226312292 Okulun Faksı: Okulun Adresi: SARAY KÖYÜ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Hakan GÜLER Okulun Öğretmen Sayısı: 1 Okulun Öğrenci Sayısı: 6 Okulun Derslik Sayısı: 1 Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçeye Olan Uzaklığı : Eskişehir Mihalıççık İlçesine olan uzaklığı 45 km ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Saray İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|