|
|
Konu Araçları |
danış, ermenek, ilköğretim, karaman, okulu, tunalıgil, şehit |
Şehit Danış Tunalıgil İlköğretim Okulu Ermenek Karaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Danış Tunalıgil İlköğretim Okulu Ermenek KaramanErmenek Şehit Danış Tunalıgil İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Danış Tunalıgil İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Danış Tunalıgil İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Danış Tunalıgil İlköğretim Okulu İletişim Şehit Danıs Tunalıgıl İlköğretim Okulu Karaman Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Danıs Tunalıgıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Danıs Tunalıgıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Danıs Tunalıgıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Danıs Tunalıgıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / ERMENEK Adı: ŞEHİT DANIS TUNALIGIL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SEYRAN MAH AFETEVLERİ ERMENEK/KARAMAN Telefon Numarası: 3387162711 Faks Numarası: 3387162711 biz - wwwmebgovtr |
|